GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Miniszter Úr! Az utolsó mondata megnyugtató számomra, amely arról szól, hogy tartalékkeretet kíván fenntartani, pontosan az ilyen típusú problémák kezelése érdekében. Mert közeledik az ősz, és egyikünk sem tudja, hogy ilyen értelemben az időjárás viszontagságai, kiszámíthatatlansága mit hordoz magában. Biztos, hogy lesznek, lehet, hogy nem éppen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hanem másutt, de szinte biztos, hogy lesznek hasonló káresemények. Ilyen értelemben elengedhetetlenül szükséges ezeknek a forrásoknak a megléte.
A másik oldalról nézve azzal is egyetértek, hogy az öngondoskodásnak is meg kell jelennie a történetben, vagyis a saját tulajdon biztosításának is meg kell lenni. De engedje meg, hogy azzal a gondolattal zárjam mondandómat és fogadjam el a válaszát, hogy a központi segítségnyújtás igényének fenntartásával párosítsuk mindezt.
Köszönöm megtisztelő válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť