ELNÖK (dr. Ujhelyi István)

Full text search

ELNÖK (dr. Ujhelyi István)
ELNÖK (dr. Ujhelyi István): Napirend előtti felszólalásaink végéhez értünk.
Most hadd tegyek egy megjegyzést, egy kérést. Anélkül, hogy megnevezném a frakciót és a felszólalni szándékozót, az a kérésem, hogy mindenki tartsa a 9 órás reggeli indulási időpontot, mert nagy szaladgálásban voltunk itt a jegyzőkkel és a főtitkár úrral, hiszen az egyik frakció nem volt bent, és emiatt kellett megcseréljem a sorrendet, tehát mielőtt valaki engem kritizálna, hogy miért változott a sorrend; gyors átszervezést igényelt. Az a kérésem, hogy mindenki legyen a helyén 9-kor, én pontosan kezdek.
És hogy ne ezzel a kis tüskével induljunk a napirendi tárgyalásnak, egy saját magamnak tett vállalásnak is szeretnék eleget tenni. Biztos észrevették, hogy milyen szépen süt a nyári nap, elindult a nyári szünet, most már az iskolai szünet is beköszöntött, úgyhogy szerintem buzdítsuk mindannyian a társadalmat, hogy itthon költsék el a pénzüket kirándulásra, nyaralásra, a hazai turizmust erősítsük. Ez a nyár beköszöntével szerintem mindenkinek fontos. Megígértem a magyar turisztika szakembereinek, hogy ahányszor csak lehet, ez elhangzik az Országgyűlés termében. Szóval, a hazai turizmus erősítése érdekében kérem azokat, akik most a szabadságukat töltik, hogy válasszanak itthoni nyaralási helyet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť