ELNÖK (dr. Kövér László)

Full text search

ELNÖK (dr. Kövér László)
ELNÖK (dr. Kövér László): Köszönöm, képviselő úr. Nem kívántam félbeszakítani, és köszönöm, hogy nem merítette ki az ötperces időkeretet, de felhívnám a tisztelt Ház figyelmét arra, hogy ez az öt perc arra vonatkozik, hogy a képviselőcsoportok megindokolják, miért támogatják vagy kérik a Házszabálytól való eltérést, nem pedig arra, hogy a vitát ezen a ponton nyissuk meg. A vitára természetesen sor kerül egy későbbi időpontban. A képviselő úr meg a kedvezményezettek iránti tiszteletből ezt most elnéztem, de kérem, hogy a későbbiekben tartsuk magunkat ehhez a házszabályi rendelkezéshez.
Ha nincs más hozzászóló ebben a körben, akkor határozathozatal következik. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e a Házszabálytól való eltéréshez a T/1850/1. számú javaslat alapján.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 312 igen szavazattal, 2 nem szavazat ellenében, 40 tartózkodás mellett a Házszabálytól való eltérésre vonatkozó javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság ma délben ülésezett, és a korábbi Házszabálytól való eltérésre tett indítványát egy módosító javaslat befogadása érdekében kiegészítette.
Felkérem Nyakó István jegyzőt urat, ismertesse a Házszabálytól való eltérésre benyújtott T/1498/547. számú házbizottsági indítványt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť