ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Tisztelt Országgyűlés! Most soron következik Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Semjén Zsolt, Rubovszky György, Latorcai János, Pálffy István, Móring József Attila kereszténydemokrata néppárti képviselők önálló indítványát T/4988. számon, az egységes javaslatot pedig T/4988/36. számon kapták kézhez a képviselőtársaim. Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, így záróvitára is sor kerül. Az alkotmányügyi bizottság ajánlása a T/4988/38. számon a hálózaton elérhető.
A módosító javaslatok közötti összefüggésekre tekintettel itt is kezdeményezem, hogy a benyújtott indítványokat egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Látható többség. Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Most megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-22. pontjaira, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Igen, megadom a szót Gaudi-Nagy Tamás képviselő úrnak, a Jobbik képviselőcsoportjából. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť