ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Most soron következik a hulladékról szóló, az Országgyűlés 2012. október 8-ai ülésnapján elfogadott, de ki nem hirdetett törvény záróvitája és zárószavazása. A köztársasági elnök úr átiratát a házelnök úr kiadta a kijelölt bizottságoknak, az alkotmányügyi bizottságot pedig a zárószavazás szabályainak megfelelően a módosító javaslatok megtárgyalására is felkérte. A köztársasági elnök úr átirata és a visszaküldött törvény T/5538/134. számon került kiosztásra. Az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, amelyet az alkotmányügyi bizottság megtárgyalt és ajánlást készített. Ezt T/5538/136. számon kapták kézhez a képviselőtársaim.
Kezdeményezem, hogy a záróvitában a benyújtott módosító javaslatokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki javaslatommal egyetért, kérem kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a záróvita szerkezetére tett javaslatomat elfogadta.
Most megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-4. pontjaira. Megkérdezem Fazekas Sándor miniszter urat, hogy kíván-e szólni. (Dr. Fazekas Sándor nemet int.) Megadom a szót Bödecs Barna képviselő úrnak, a Jobbik-képviselőcsoportból. Parancsoljon!
(20.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť