ELNÖK (dr. Ujhelyi István)

Full text search

ELNÖK (dr. Ujhelyi István)
ELNÖK (dr. Ujhelyi István): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egészségügy többletforráshoz juttatása érdekében szükséges törvénymódosításokról, valamint egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. T/7953. számon kapták meg az előterjesztést, a bizottsági ajánlást pedig T/7953/13. számon.
A bizottsági ajánlás összesen 18 ajánláspontot tartalmaz, számos összefüggés található ezek között, ezért azt indítványozom, hogy egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérdezem a Jobbik frakcióját, hogy elfogadja-e, hiszen a többséget ők adják, így aztán… (Szavazás.)
MSZP-, Jobbik-, Fidesz-támogatással az elnök javaslatát az Országgyűlés látható többséggel, már-már 100 százalékos összhanggal elfogadta. Így tárgyaljuk tehát a javaslatsort.
Az 1-18. pontjaira megnyitom a részletes vitát 15 perces időkeretben. Nem muszáj kihasználni az időt. (Jelzésre:) Köszönöm szépen. Kiss Sándor képviselő úr elsőként.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť