ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Most soron következik a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/7954. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/7954/3. számon kapták kézhez, és ismerhették meg képviselőtársaim. A bizottsági ajánlás összesen három ajánlási pontot tartalmaz, ezek mindegyikét a költségvetési bizottság nyújtotta be. Az előterjesztő és a bizottságok támogatják.
Indítványozom ezért, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Látható többség.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.
Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-3. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Igen, megadom a szót az MSZP képviselőcsoportjából Göndör István képviselő úrnak, az Országgyűlés jegyzőjének. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť