MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm, elnök úr, csak nagyon röviden reagálnék. Nekem nem kenyerem a kettő percek ész nélküli nyomogatása, annyit azonban megjegyeznék, hogy nem tudom, miből gondolta Steiner képviselőtársam, hogy én kizárólag neki mondtam a Jobbik álláspontját. Van nekünk vagy volt nekünk 2010-ben - azóta úgy tudom, hogy bővült - 867 ezer szavazónk, akiket bizony érdekel, hogy mit és hogyan képviselünk, elsősorban nekik és minden jó érzésű magyar állampolgárnak szóltam.
Az, hogy önök a demokrácia védelmében csont nélkül képesek kirekeszteni akárhány-százezer embert, mert nem ért egyet önökkel, az az ön baja, meg bízom benne, hogy majd a választóik is levonják a következtetést. De annyi engedtessék már meg nekem, ugyanúgy demokratikus módon választott képviselő vagyok, mint ön, ne ön mondja már meg nekem, hogy miben szólalhatok föl, és mit mondhatok, és azt gondolom, hogy ezzel a vitánk le is van zárva.
Még egyszer: nem azért beszéltem abban a stílusban és olyan tartalommal, hogy az önnek tetsszen, hanem van, akiket mi képviselünk, és van, akiket szeretnénk megszólítani, és elmondani a mi véleményünket erről a kérdésről. Az, hogy ma ilyen szintű vita zajlik, és ilyen dolgokról még 2013-ban beszélni kell, az nem utolsósorban önnek és nem utolsósorban azoknak a pártoknak és frakcióknak köszönhető, amelyek idestova évtizedek óta ezt a kérdést nem tudták érdemben rendezni. Mi azon vagyunk, hogy ez egyszer és mindenkorra a megfelelő mederben, a megfelelő helyen rendezésre kerüljön, ha úgy tetszik, és valóban, abban talán egyetértünk, hogy nem itt a parlamentben kell erről beszélni elsősorban.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť