ELNÖK (Balczó Zoltán)

Full text search

ELNÖK (Balczó Zoltán)
ELNÖK (Balczó Zoltán): Tisztelt Képviselő Úr! Ami most megjegyzést teszek, nagyon figyelek, és remélem, ön sem annak tekinti, hogy a levezető elnök valamilyen módon a politikai vitába szállt be. (Dr. Steiner Pál: Dehogynem!) Remélem, meghallgat. Ön nyilvánvalóan többször kitért arra, hogy kit hogyan hívnak, ön kétszer mondta, hogy “Mirkóci”. (Dr. Steiner Pál közbeszól.) Megértem. Kétszer mondta, ellenőriztem. Nem vetettem volna föl, csak azt mondta, hogy a véleménye nem számít, tehát így, ebből a szempontból nem túl jelentős, de egyet szeretnék csak elmondani.
Az általános vitában nyilván mindenre ki lehet térni, ennek én semmilyen módon nem akarok gátat szabni, de egy pillanatra az zavart meg, és ez talán nem politikai véleményalkotás, hogy ön az oktatási, tudományos bizottságban lezajlott vitáról beszélt, valamint L. Simon László bizottsági elnökről. Csak ennyit akarok formailag jelezni, hogy vagy kulturális bizottság volt, és L. Simon László elnök a helyes, vagy nem oktatási, tudományos. Tehát csak ezt a rövid, tárgyszerű megszólalást tettem; azt hiszem, ez nem politikai véleményalkotás, és természetesen a vita tágra nyitható, általános vitáról lévén szó.
Kettő percben megadom a szót Mirkóczki Ádámnak, a Jobbik képviselőjének.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť