A GYEMSZI

Full text search

A GYEMSZI
A GYEMSZI megszűnését és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ létrehozását egyelőre nem szeretném kommentálni, hiszen a puszta tényeken kívül alig engednek valamit tudni ezekről.
A gyógyfürdőkre kivetett adó érthetetlen és káros. Arról sem vagyunk meggyőződve, hogy az ÁNTSZ-nek megvan-e a szükséges kapacitása az építésügyi, közegészségügyi kontrollvizsgálatokhoz, amit ez a törvény hozzájuk rendel.
Természetesen vannak pozitív változások is itt, mindezek apróságok ahhoz képest, amivel kezdtem. Önök úgy veszik el a kórházak kevéske bevételét a magánszolgáltatók kikergetésével, hogy nem adnak semmit az intézményeknek cserébe. Világos, hogy pontosan látják a problémát, amit az állami és a magánegészségügy párhuzamos működése jelent. Az is látszik, hogy nincs valós megoldásuk erre a helyzetre. Ez pedig súlyosbítani fogja a beteg emberek és az egészségügy kilátásait. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť