ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK DR. LATORCAI JÁNOS: Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem, foglalják el helyüket, hogy folytatni tudjuk a vitát. (Pillanatnyi szünet.) Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Soron következik „Az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának 2021. évi magyar elnökségéről” című politikai nyilatkozatra vonatkozó javaslat összevont vitája. A Külügyi bizottság által előterjesztett javaslat P/16238. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára megismerhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.
A vitában elsőként megadom a szót Németh Zsolt képviselő úrnak, a Külügyi bizottság elnökének, a politikai nyilatkozatra vonatkozó javaslat előterjesztőjének. Mielőtt megadnám a szót, tisztelettel felhívom elnök úr figyelmét, hogy a nyitóbeszédre, a vita közbeni felszólalásaira és a viszonválasz elmondására összesen 20 perces időkeret áll rendelkezésre. Amit nem használ föl most elnök úr, az használható fel majd mind a vitában, mind pedig a zárszóban. Parancsoljon, elnök úr, öné a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť