ELNÖK:

Full text search

ELNÖK:
ELNÖK: Foglaljon helyet! (Jakab Péter: Hol a szólásszabadság?) Foglaljon helyet! (Taps a kormánypárti padsorokban. - Nagy zaj.) Foglaljon helyet, és tanulmányozza a házszabályt, amelyben… (Jakab Péter folyamatosan közbeszól.), tanulmányozza a házszabályt, amelyben több helyen van arról szó, hogy ön nem sértegetheti a képviselőtársait (Jakab Péter: Csak a hazugot sérti!), és a házelnököt, az ülésvezető elnököt meg különösképpen nem! Foglaljon helyet! (Zaj az ellenzéki pártok padsoraiban. - Z. Kárpát Dániel: Házmester! - Jakab Péter: Vegyen perzsaszőnyegeket, ficsúr! - Dr. Rétvári Bence: Kemény vagy! - Zaj.)
Képviselő úr, ennek is meglesz a következménye, nemcsak a mai ülésen, hanem még továbbmenően, úgyhogy… (Jakab Péter: Következmény?) Bizony, bizony, képviselő úr, addig valami tanácsadót vegyen fel, aki eligazítja a házszabály rejtelmeiben.
Vejkey Imre következik, a KDNP részéről. (Z. Kárpát Dániel: Már csak egy évig csinálhatjátok ezt az undormányt! - Közbeszólások mindkét oldalról.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť