ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A Szocialista Pártnak 7 perc 20 másodperce van még. Kívánják-e most kihasználni? (Senki sem jelentkezik.) Mert egyébként szeretném tájékoztatni az Országgyűlést, hogy 3/4 2-ig tart a televízió-közvetítés.
Úgy gondolom, ha igény van rá, az az igazságos, hogy ezt a hátralevő 28 percet elosztjuk a jelen levő frakciók számával, és ehhez hozzáadjuk még a Szocialista Párt rendelkezésére álló időt, és aki kívánja, az ennek az időkeretnek a terhére szólhat. Ha jól számolom, akkor hat frakció van jelen. (Dr. Pusztai Erzsébet a kezével ötöt mutat.) Hat. MDF, Fidesz, Kisgazdapárt... (Sasvári Szilárd a jegyzői székből: Itt vagyok!) A Fideszt nem számoltam bele, jegyző úr... (Sasvári Szilárd: Szívesen lemegyek.) Ha szólni kíván, akkor természetesen nincs akadálya.
Tisztelt Országgyűlés! Máris azt hiszem, eltelt két perc, és oszthatóvá vált a rendelkezésre álló idő. Számoljunk 24 perccel, amíg még a televízió-közvetítés zajlik, és akkor az hat frakcióval 4-4 perc, ehhez még hozzá kell tenni a Szocialista Párt 7 percét, az 11, ezt levonom a 24-ből, akkor marad 13, és akkor azt kell elosztanom öt frakció között... Kicsit bonyolult.
Tisztelt Országgyűlés! Tehát megkérdezem képviselőtársaimat, ki kíván egy ilyen 3-4 perc időtartamban szólni a Szocialista Párton kívül, mert nekik még több idejük van. Kétperces is lehet természetesen, meg hozzá is lehet szólni 3-4 perc időtartamban. Kérem, nyomják meg azok a képviselőtársaim a gombot, akik szólni kívánnak!
Megadom a szót Dávid Ibolya képviselő asszonynak, MDF, utána Győriványi Sándor képviselő úrnak, Független Kisgazdapárt; de három és fél percnél jelezni fogok.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť