Egyes törvényeknek a jövedéki biztosíték mértékével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelen…

Full text search

Egyes törvényeknek a jövedéki biztosíték mértékével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes törvényeknek a jövedéki biztosíték mértékével összefüggő módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. Lázár János és L. Simon László, Fidesz, képviselők önálló indítványa T/2801. számon a hálózaton elérhető. A részletes vitáról szóló bizottsági jelentést T/2801/3. számon megkapták.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy az előterjesztők közül L. Simon László államtitkár úr kíván-e felszólalni. (L. Simon László jelzésére:) Nem kíván felszólalni az államtitkár úr.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, hogy a kormány nevében kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok a kormány részéről sem.
Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt bizottság előadót nem állított.
Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretben. A vita során kétperces felszólalásra nincs lehetőség. Először az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót. Elsőként megadom a szót László Tamás képviselő úrnak, Fidesz-képviselőcsoport.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me