A Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásával kapcsolatos beruházásról, valamint az ezzel kapcsolatos egyes törvények módosításá…

Full text search

A Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásával kapcsolatos beruházásról, valamint az ezzel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája
Most pedig, tisztelt Országgyűlés, soron következik a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásával kapcsolatos beruházásról, valamint az ezzel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Az előterjesztés T/2250. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Gazdasági bizottság mint kijelölt bizottság jelentését T/2250/11. számon, a kapcsolódó Vállalkozásfejlesztési bizottság jelentését pedig T/2250/12. számon megkapták.
Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztéshez nem érkezett bizottsági módosító javaslat, azonban a kormány a Törvényalkotási bizottság eljárását kezdeményezte. Az összegző módosító javaslat T/2250/16. számon, az összegző jelentés pedig T/2250/17. számon a honlapon elérhető.
Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának, valamint a megfogalmazódott kisebbségi véleménynek az ismertetésére kerül sor. Ezekre mindösszesen 15 perc áll rendelkezésükre.
Elsőként megadom a szót, legfeljebb 8 perces időkeretben Tuzson Bencének, a bizottság előadójának. Öné a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me