Az ideiglenes biztonsági határzár létesítésével, valamint a migrációval összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslat …

Full text search

Az ideiglenes biztonsági határzár létesítésével, valamint a migrációval összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslat kivételes eljárásban történő összevont vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az ideiglenes biztonsági határzár létesítésével, valamint a migrációval összefüggő törvények módosításáról szóló előterjesztés kivételes eljárásban történő összevont vitája. A T/5416. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.
Tisztelt Országgyűlés! (Több képviselő távozik az ülésteremből.) Kérem a téma iránt nem érdeklődő képviselőtársaimat, hogy a lehető legnagyobb csendben és a lehető legnagyobb gyorsasággal hagyják el az üléstermet! (Folyamatos zaj. - Több képviselő felállva beszélget.) Búcsúzkodások és jókívánságok kifejezésére a folyosó is rendelkezésükre áll a képviselő uraknak. Kérem a miniszter urat is, hogy foglaljon helyet.
Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként megadom a szót Kontrát Károly úrnak, a Belügyminisztérium államtitkárának, a törvényjavaslat előterjesztőjének.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi