Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 20…

Full text search

Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről általános vitájának folytatása
Most soron következik a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleményét tartalmazó előterjesztés általános vitájának folytatása és lezárása. A törvényjavaslatot a T/1794. számon, az Állami Számvevőszék véleményét a T/1794/11. számon ismerhetik meg. Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a módosító javaslatokat tegnap 16 óráig lehetett benyújtani.
A mai napon mindösszesen 8 órás időkeretben tárgyalja az Országgyűlés a törvényjavaslatot. A múlt heti házbizottsági ülésen elhangzottak értelmében a tévéközvetítés ma 17 óráig tart. A módosult napirendre figyelemmel a tévéközvetítés időkerete is módosult.
Tájékoztatom az ülés résztvevőit, hogy a tévéközvetítési időben a frakciók időkereteit munkatársaim az üléstermi jelzőtáblán most igyekeznek megjeleníteni, és majd folyamatosan figyelemmel kísérhetik a táblán az időkeretet. (A táblán megjelennek az időkeretek.)
Tisztelt Országgyűlés! Most akkor képviselői felszólalásokra kerül sor. Elsőként Gelencsér Attila képviselő úrnak adom meg a szót.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me